Tenim tot el que necessites per al bany, sigui obra nova o reforma, disposem de les millors marques amb uns preus molt competitius, el nostre personal l'atendrà i l'assessorarà en mobles de banys, plats de dutxa, banyeres, mampares, accessoris de bany, cabines hidromassatge, sanitaris, etc

ROYO GROUP

ROYO

Royo és una empresa multinacional amb una presencia al mercat fa ara més de 35 anys, amb  instal·lacions pròpies productives i comercials en varis països del món.

La creativitat i la innovació permeten la diferenciació com a arma estratègica.

Recentment s'ha incorporat com proveïdor homologat del nostre grup de compres, junts comencem una nova trajectòria per tal de complaure les necessitats dels nostres clients.

CERAMICAS GALA

Durant més de 40 anys Gala ha vingut oferint excel·lents solucions per al bany amb un estil personal i diferenciador, basat en els principis de qualitat i disseny per esdevenir una de les principals firmes del sector.

Pionera en obtenir les diverses certificacions i homologacions internacionals que avalen el nostre compromís de qualitat, Gala compta a més amb Certificat d'Empresa Registrada, ISO 9001.

GRIFERIA TRES

Més de 40 anys fabricant confort... TRES GRIFERÍA és una empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència, dedicada a la fabricació integral i comercialització d'aixetes de primera línia tant per bany com per cuina, columnes d'hidromassatge, plats de dutxa i accesoris pel bany. Amb filials a Alemanya, Polònia i Portugal, amb la seva factoria central de més de 30.000 m2 situada a Vallirana (Barcelona), on es produeixen més de 3000 models de griferia, es una de les empreses més importants del mercat europeu, amb un objectiu molt clar de servei, qualitat i preu. La fabricació integral a les modernes instal·lacions capaces d'assegurar la qualitat constant i el control de tot el procés de fabricació, juntament amb un sistema de gestió que assegura les entregues i minimitza els stocks dels clients, fan de TRES una empresa líder al mercat europeu amb productes d'alta qualitat pel confort de l'usuari. La completa gamma de TRES s'adapta a les necessitats del consumidor més exigent. L'estètica i el confort, units al més alt grau de tecnologia, són les seves màximes prioritats, aconseguint ser la òptima solució per les noves tendències en cuina i bany. L'àmplia gamma i l'alta qualitat dels productes de TRES, han aconseguit expandir la marca per tot el món. Les filials a Alemanya, Portugal i Polònia són els fruits de molts anys apostant per productes de qualitat, amb un bon servei i a un preu molt competitiu. La constant millora de les instal·lacions, els processos de fabricació i la tecnologia, aconsegueixen ubicar la marca TRES com una de les empreses espanyoles més ben preparades per la fabricació i comercialització d'aquests productes. Les àmplies i modernes instal·lacions que disposa TRES a Vallirana (Barcelona) certifiquen l'evolució constant de la marca, aconseguint així augmentar l'eficàcia, el servei i la qualitat de tota la seva àmplia gamma de productes.

ABSARA INDUSTRIAL

Hidrobox by Absara ha desenvolupat la nova sèrie de plats de dutxa Neo, extraplans i compactes, realitzats amb resines i càrregues minerals que li atorguen una elevada duresa, així com una excel · lent resistència a la neteja. Neo disposa d'una gran versatilitat per adaptar-se a l'espai de dutxa ja que compta amb gran varietat de formats i és possible la seva cort a mesura cm a cm. La integració es completa al poder triar el color de la carta RAL estàndard. Opcionalment es pot incloure marc o vora en un, dos, tres o els quatre costats del plat per a formats rectangulars

Pure, és un plat de dutxa versàtil per la seva fàcil instal · lació i àmplia gamma de formats amb tall a mida, variant l'amplada de 70 a 80 cm i de 90 a 110 cm i el llarg de 100 a 170 cm; massís de 2,5 cm de gruix fabricat amb Scene Matèria amb tota l'aportació d'avantatges que això suposa. Scene Matèria està inclòs dins dels materials anomenats "solid surface" (pedra sintètica) no té pell, la superfície exposada té les mateixes propietats que l'interior de tota la peça. El disseny de Pure està basat en formes lineals per aconseguir una perfecta adaptació a la zona de dutxa disponible.

NOVELLINI

En Novellini el cicle de la producció està automatitzat i integrat. Dins l'empresa es realitzen tots els processos, des de la fosa de l'alumini per als perfils de les mampares fins l'embalatge robotitzat dels productes, passant per la injecció en plàstic de tots els components i accessoris necessaris. L'altíssim nivell tecnològic i la robotització de la producció permeten la realització de grans quantitats mantenint una alta exigència en la qualitat

Política de cookies

Accedeix a les tarifes

Vol tenir accés a les tarifes, catàlegs i documentació tècnica?

Ompli les següents dades i rebrà un correu amb la seva contrasenya.


Ja està registrat i vol accedir a les tarifes?

Introdueixi la seva contrasenya a continuació:

¿Ha oblidat la seva contrasenya?
Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar
Informació legal
x

Empresa: JOCOR MAGATZEM

NIF: F-19203-G

Adreça: Carretera de la Comella 4-6 - AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra)

Telèfon: +376 802 626

E-mail: info@jocor.ad

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

AVÍS LEGAL: INFORMACIÓ CORPORATIVA SOBRE JOCOR MAGATZEM

El present lloc Web “www.jocor.ad” (d’ara endavant podrà denominar-se, indistintament, pàgina Web o lloc Web) és titularitat de JOCOR MAGATZEM (d’ara endavant, “JOCOR”) amb domicili social a Carretera de la Comella 4-6 - AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra). JOCOR es dedica al negoci de comercialització de material de lampisteria, climatització, calefacció, sanejament i ventilació i disposa d’una superficie de magatzem i venda de més de 3.500 m2. JOCOR és membre de la central de compres AVALCO.

TERMES I CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ DEL PRESENT LLOC WEB

Objecte: L’accés i la utilització d’aquesta pàgina Web es regiran per les presents condicions generals que predisposa JOCOR de conformitat amb la legislació vigent al Principat d’Andorra. Tindrà consideració d’Usuari tota aquella persona que accedeixi i utilitzi aquesta pàgina Web. L’accés al lloc Web comporta la plena acceptació sense reserves de les presents condicions generals. L’Usuari s’obliga a l’observança i compliment rigorós de la normativa aquí enunciada, així com qualsevol altra disposició legal d’aplicació. Per aquest motiu, preguem llegeixi amb atenció el seu contingut i accedeixi per utilitzar la pàgina Web únicament si està conforme amb el seu contingut. En cas de no estar conforme amb els Termes i Condicions del present lloc Web, li preguem que s’abstingui d’accedir o utilitzar el mateix.

La pàgina Web i la informació continguda en la mateixa, tenen caràcter merament corporatiu, a títol introductori sobre JOCOR i els serveis i productes que ofereix. S’adverteix expressament a l’Usuari que la informació continguda en el present lloc Web no constitueix una proposta de compra, ni d’oferta, com tampoc és possible la compra de productes via web, ni implica l’inici d’una relació contractual en sentit de la normativa de comerç electrònic.

En el supòsit que l’accés al lloc Web estigui limitat o restringit a algunes persones per normativa d’aplicació en determinats països, preguem que s’abstinguin d’utilitzar el lloc Web.


Utilització del lloc Web: L’Usuari, sota el seu propi risc i responsabilitat, assumeix el compromís d’utilitzar de forma adequada, correcta i lícita el present lloc Web així com el seu contingut, amb total subjecció a les presents Condicions Generals i a la legislació vigent d’aplicació. JOCOR es reserva la facultat de denegar o retirar l’accés, en qualsevol moment, a aquells usuaris que incompleixin les Condicions Generals d’aquesta pàgina Web i a aquells usuaris que en realitzin un ús inadequat.


Protecció de dades de caràcter personal i política de privacitat


JOCOR aplicarà les mesures de seguretat necessàries amb el propòsit de mantenir el nivell de confidencialitat, seguretat i protecció exigible a les dades de caràcter personal.

JOCOR no sol·licitarà dades personals a l’Usuari per accedir al present lloc Web, no obstant aquelles dades personals que l’Interessat (tenen la condició d’interessat els Usuaris persones físiques i totes aquelles persones físiques que actuïn en nom o representació d’una persona jurídica) proporcioni voluntàriament, previ consentiment inequívoc, informat i específic, com a conseqüència d’omplir el formulari de l’apartat CONTACTE, així com les proporcionades amb caràcter posterior mitjançant qualsevol altre document seran objecte de tractament de conformitat amb la normativa de protecció de dades vigent i aplicable en cada moment en el Principat d’Andorra.

L’interessat manifesta que són certes les dades facilitades, responsabilitzant-se de la veracitat de les mateixes, i ATORGA EL SEU CONSENTIMENT exprés, inequívoc i informat per tal que les seves dades personals s’incorporin a fitxers titularitat i responsabilitat de JOCOR, i siguin objecte de tractament. JOCOR no sol·licitarà ni emmagatzemarà dades personals sense el consentiment de l’Interessat, ni les comunicarà ni cedirà a tercers. En cas que l’Interessat proporcioni a JOCOR dades inexactes o falses, JOCOR queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada dels mateixos. Les dades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat descrita en aquests Termes i Condicions. Les dades personals de l’Interessat seran objecte de tractament i conservació durant el període de temps i els terminis previstos en les disposicions normatives vigents i aplicables en cada moment. L’Interessat podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, cancel·lació i oposició de les seves dades davant el responsable de tractament mitjançant comunicació escrita a la que s’acompanyarà un document acreditatiu de la seva identitat dirigida a JOCOR, Carretera de la Comella, número 4-6, d’Andorra la Vella, AD500 (Principat d’Andorra).

Informació sobre cookies. Una cookie és un arxiu de text que s’instal·la en el terminal de l’ordinador de l’Usuari a través de la pàgina Web que visita l’Usuari. JOCOR no utilitzarà cookies propis ni de tercers.


Drets de propietat intel·lectual


S’adverteix expressament que els elements que composen el present lloc Web, codis, fonts, pantalles, disseny Web, imatges, els noms de domini, les denominacions, la informació continguda en el lloc Web, marques, logotips, gràfics, icones, aplicacions i seqüències son titularitat de JOCOR o aquesta disposa dels títols jurídics habilitants per l’ús dels mateixos. Per tant, estan subjectes als drets de propietat industrial i intel·lectual en sentit ampli, i gaudeixen de la deguda protecció legal. JOCOR és titular dels drets de reproducció i explotació d’aquest lloc Web. La utilització d’aquesta pàgina Web queda destinada a l’ús personal de l’Usuari de la mateixa, estant prohibida la reproducció, adaptació, combinació, còpia parcial o total, sense el consentiment exprés i previ de JOCOR. L’Usuari del lloc Web haurà de respectar en tot moment els drets de propietat intel·lectual de tercers.

JOCOR prohibeix establir qualsevol tipus d’enllaços, hiperenllaços o links en aquest lloc Web per tercers no autoritzats expressament.


Exempció de Responsabilitat


JOCOR no assumeix cap mena de responsabilitat front als Usuaris, per qualsevol dany, perjudici total o parcial que es produeixi com a conseqüència de la informació continguda, obtinguda o facilitada per la pàgina Web, ni de la caiguda del servei, omissió, interrupció, absència, prestació incorrecta o defectuosa del servei de telecomunicacions o de virus informàtic. JOCOR no assumeix cap responsabilitat de la mala fe per part de l’Usuari en la utilització de la pàgina Web. JOCOR no assumeix cap mena de responsabilitat per la informació facilitada a través de hiperenllaços sobre llocs webs de tercers. JOCOR es reserva el dret, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, a actualitzar, modificar, limitar o eliminar la informació i/o documentació continguda en el lloc Web, així com a restringir-ne o impedir-ne l’accés, amb caràcter total o parcial i de forma definitiva o temporal. JOCOR no garanteix, en qualsevol cas, la integritat, veracitat o exactitud de la informació continguda en el present lloc Web, i declina expressament qualsevol tipus de responsabilitat de la informació continguda en el present lloc Web, ja sigui per error o omissió. L’Usuari és plenament responsable d’adoptar totes aquelles mesures de seguretat necessàries i oportunes per protegir el seu dispositiu, arxius, fitxers, dades, sistemes i equips informàtics o documents electrònics.


Jurisdicció i legislació aplicable


El present avís legal i les seves condicions generals es regiran per la legislació andorrana i amb renuncia expressa de qualsevol altre fur. Per qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés o us del present lloc Web, JOCOR i l’Usuari es sotmetran expressament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del Principat d’Andorra, respectant en tot cas el furs legals que poguessin correspondre a l’Usuari segons la legislació imperativa vigent en cada moment en el Principat d’Andorra.